0314-365666

AV-PROFESSIONALS

Title

Autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat, vel illum dolore eu feugiat nulla facilisis at vero eros et dolore feugait.

Livestreaming

Door heel Nederland verzorgen wij livestreams (o.a. webinars, productpresentaties en jaarvergaderingen) voor zowel het bedrijfsleven als voor non-profit instellingen

> Meer foto's

Talententuin

Al jaren verzorgt T3 Live de audiovisuele faciliteiten voor de Talententuin: een meet & match event georganiseerd door Achterhoek Werkt.

> Meer foto's

Kerstconcert Jubal

Op 23 december 2016 toverden we de Laurentiuskerk in Varsseveld om tot sfeervolle concertlocatie voor Chr. Muziekvereniging Jubal uit Varsseveld.

> Meer foto's

Prinspresentatie CV d’Olde Waskupen

Op vrijdag 9 en zaterdag 10 november 2018 verzorgden we in de sporthal van Laco te 's-Heerenberg wederom de audio- en lichttechniek tijdens de pronkzitting/prinspresentatie van CV d'olde Waskupen.

> Meer foto's

Collegetour André Kuipers

Op 2 februari 2018 gaf astronaut André Kuipers op Hogeschool Iselinge in Doetinchem aan 750 basissschoolleerlingen een indrukwekkend college over de mens in relatie tot het heelal. Wij mochten alle audio-, licht-, en videofaciliteiten verzorgen.

> Meer foto's

Steenovenconcert Ettens Mannenkoor

Al vele jaren verzorgen wij in juli het licht en geluid voor dit traditionele concert op deze prachtige locatie in Ulft. Het concert van 2018 vond op 2 juli plaats met als gast Harmonie Onderling Genoegen uit Etten

> Meer foto's

Concert tegen Kanker

Op 29 september 2018 verzorgden wij de licht- en geluidstechniek tijdens het megaconcert voor maar liefst 3.500 bezoekers

> Meer foto's