0314-365666

uw partner in AV-techniek
T3 Live

T3 Live is ontstaan uit passie voor audiovisuele techniek, niets meer en niets minder. Het hele T3 Live-team is dagelijks in de weer om datgene te doen waarom het allemaal ooit begon: kwaliteit en service leveren waar het op audiovisuele ondersteuning aankomt.

“Kwaliteit en service leveren” … Dat zegt natuurlijk iedereen horen we u denken. Wij vinden echter dat er veel te winnen is. U zal T3 Live niet horen zeggen dat de concurrentie het slecht doet. T3 Live doet het alleen wel anders. Dat het “anders” van T3 Live veel mensen aanspreekt, bewijst wel de vaste, steeds terugkerende en groeiende klantenkring.

Kwaliteit zit hem niet alleen in een A-klasse verhuurvloot al is het wel een pre. Goede apparatuur kopen kan iedereen, ermee omgaan is een tweede. De T3 Live technici verdiepen zich iedere keer weer in nieuwe vraagstukken onder het motto; “het kan altijd beter”. Jaarlijks worden er b.v. tal van cursussen en workshops bijgewoond om up to date te blijven.  Ook de Achterhoekse mentaliteit is bij de mensen van T3 Live terug te vinden. “Héy! Met jullie kun je wél praten!” is een uitspraak die wij vaker dan eens hebben mogen horen. In overleg is veel mogelijk, bij iedere productie, klein tot groot, weet iedereen:  “We moeten het samen doen!”

Historie
T3 Live is in 2001 begonnen als T3 Studio te Sinderen(Gld.) De naam T3 staat gek genoeg amper voor iets dat te maken heeft met de audio-, licht- en/of studiotechniek. Henk Tuenter is destijds samen met Pim Heutink de T3 Studio gestart. Naast de studioactiviteiten repareerde Henk TV’s en allerhande apparatuur met zijn bedrijf Tuenter TTechniek. Telt u even het aantal dikgedrukte T’s in deze bedrijfsnaam? Het ging erg goed met de T3 Studio, een nieuwe studio in Gendringen werd dan ook al snel betrokken.

In 2006 ontmoette studio/ audiotechnicus Pim Heutink lichttechnicus Coen Hartering bij de Top-100 formatie Lime, tegenwoordig Q5. De samenwerking verliep zo goed dat de heren besloten vaker producties met elkaar te gaan draaien. Hierbij speelde ook mee dat de studioactiviteiten terugliepen en de vraag naar het leveren van live-techniek groter werd.  De prachtige studio in Gendringen begon in 2008 langzamerhand meer op een opslagruimte te lijken… De opslag werd dan ook verhuisd naar Dinxperlo, de naam T3 Studio werd gewisseld voor de nieuwe naam T3 Live en Coen Hartering werd officieel vennoot. Kantoor en studio houden in Gendringen plus de opslag in Dinxperlo bleek geen ideale combinatie. Gezocht werd naar een nieuwe locatie en die werd gevonden aan de Fabriekstraat 16-01 te Doetinchem waar vanaf 1 januari 2009 gestart werd.

‘Onze’ Henk Tuenter heeft zo door de jaren heen heel wat veranderingen meegemaakt en in 2010 was het zover dat Henk zich heeft teruggetrokken uit de dagelijkse bedrijfsvoering van T3 Live. Pim Heutink en Coen Hartering gaan met z’n 2-en verder (samen met de jongens en steun van hun partners).  In juli 2018 besluit Coen zich op een nieuwe uitdaging te gaan richten en vanaf dat moment staat Pim alleen aan het roer met Mart als ervaren medewerker.

In oktober 2021 is het team van T3 Live uitgebreid met Dennis Huurenkamp: een ervaren AV-accountmanager die bij T3 Live zowel de verkoopprojecten als projectmanagement op gaat pakken. Samen met Mart en Pim is hij de directie van T3 Live v.o.f. gaan vormen. Door een enorme groei is het pand aan de Fabriekstraat in Doetinchem medio 2022 echt te klein geworden en verhuist T3 Live in oktober 2022 naar een groot pand aan de Informaticaweg.

In januari 2024 besluit Pim wat meer op de achtergrond te gaan werken binnen T3 en zetten Dennis en Mart als eigenaren het bedrijf, inmiddels T3 Live B.V, voort.

Ons Team

Vaak worden wij gezien als "de mannen van de techniek". En hoewel technische kennis absoluut belangrijk is, gaat het wat ons betreft vooral om de communicatie met u als klant. Wij zijn dagelijks in de weer om opdrachtgevers optimaal te ondersteunen en het beste eruit te halen. Dat vinden we leuk!

Dennis Huurenkamp

Projectmanager & AV-specialist

Dennis gaat een uitdaging niet uit de weg en houdt van creatieve oplossingen bedenken mét u als klant. Dennis houdt zich binnen T3 Live voornamelijk bezig met verkoopprojecten, projectbeheer en vindt het nog steeds leuk om zelf af en toe achter de knoppen te staan.

Michel Huizing

Technische Dienst

Michel is de technische man die grotendeels achter de schermen werkt. Hij voert reparaties uit, maakt custom bekabeling en zo af en toe helpt hij op locatie met de audio-infrastructuur. Een man met 2 rechterhanden.

Pim Heutink

Geluidstechnicus

Sinds 2001 actief als muzikant en geluidstechnicus in zowel studio- als livesettings. Pim is binnen T3 Live verantwoordelijk voor de inkoop, het projectbeheer en de administratie. Daarnaast mag hij graag zijn ervaring gebruiken bij het uitdenken van (complexe) AV-installaties.

Mart Rissewijck

Lichttechnicus

Door zijn creativiteit en technische nieuwsgierigheid weet Mart menig opdrachtgever te verbazen met zijn sfeervolle en indrukwekkende lichtontwerpen. Naast licht houdt Mart zich ook bezig met de logistieke organisatie