0314-365666

uw partner in AV-techniek

T3 Live ademt AUDAC

AUDAC en T3 Live zijn al jaren partners op het gebied van geluidsinstallaties voor bedrijfspanden, kantoren, scholen en sportaccommodaties. Waar vroeger iedereen “BOSE” riep als het over een muziekinstallatie ging, is tegenwoordig AUDAC het meest gewilde merk. AUDAC onderscheidt zich wat ons betreft middels:

> Sublieme geluidskwaliteit

> Prachtig design

> Unieke functionaliteiten

> Zeer goede prijs/kwaliteitverhouding

Omdat het assortiment van AUDAC zo enorm breed is, hechten wij veel waarde aan het uitbrengen van een goed en uiteraard vrijblijvend advies. Wij willen voor zowel eindgebruikers als installateurs een laagdrempelig aanspreekpunt zijn waar u terecht kunt voor écht advies en een degelijke (after-sales)service. Zowel telefonisch als per mail als fysiek in onze showroom zijn wij uitstekend bereikbaar en helpen we u graag een mooie AUDAC-installatie samen te stellen. Onze adviseurs zijn bereikbaar via:

> 0314-365666

> Contactformulier

Kijk voor meer informatie over het AUDAC-assortiment op:

www.audac.eu

https://www.youtube.com/user/AUDACaudio

https://www.facebook.com/AUDACaudio

T3 Live is door AUDAC gewaardeerd in de hoogste kwaliteitscategorie wat betekent dat wij uitgebreid getraind zijn, demomodellen in onze showroom hebben en een mooie portfolio van projecten hebben. T3 Live is uw AUDAC CERTIFIED PARTNER!