0314-365666

uw partner in AV-techniek

Onze expertise

Livestreams en zakelijke evenementen

Wij verzorgen een professsionele live-stream van uw (bedrijfs)event vanaf een locatie van uw keuze. Geen dure studio's en tijdsdruk maar ontspannen in uw eigen omgeving. O.a. geschikt voor webinars, trainingen, pubquizen en jaarvergaderingen.

Muziek & Theater

Met een ruime ervaring in de live-versterking en belichting van bands, koren en theatergroepen zijn wij de stille kracht achter de schermen waarop u kunt vertrouwen. Wij brengen beleving!

AV-installaties

Onze eigen installatie-afdeling heeft ruime ervaring in het installeren van permanente AV-oplossingen. Al vele scholen, horeca, sportinstellingen en bedrijven gingen u voor: leg uw wensen gerust aan ons voor

Losse verhuur

Als u zelf in staat bent om apparatuur op te bouwen en te bedienen, dan kunt u bij ons terecht voor de losse huur van apparatuur zoals een rookmachine, DJ-set of draadloze microfoon.

Klanten over ons

Author

Wij werken sinds 2010 samen met T3 Live voor licht en geluid. Wij zijn geen makkelijke klant want we zoeken voor elk benefietproject voor de kankerbestrijding altijd weer naar de optimale mix van hoogwaardige creatieve en technische invulling en de kosten. We komen er met de mannen van T3 Live altijd weer op een prettige manier uit. Een concert met 100 musici voor 3.000 man in een festivaltent is een technische klus die T3 Live weer prima geklaard heeft.

Marcel Giezenaar  - Barghse Jonges

Author

Als technici van schouwburg Amphion werken wij al jaren samen met T3. Als het gaat om audio, video en licht is T3 één van onze beste partners vanwege hun hoge service, snelheid en professionaliteit

Joris Besselink  - Schouwburg Amphion

Author

Met Bandje Speciaal werken wij sinds 2017 samen met T3 Live. Een belangrijk onderdeel voor een goede band is goed geluid, licht en special fx. T3 Live is een professioneel bedrijf dat zorgvuldig werkt met haar eigen en onze spullen en een enthousiaste en creatieve crew heeft dat altijd goed inspeelt op de verschillende situaties. Zeer tevreden hopen wij deze samenwerking nog jaren door te zetten!

Joey IJsveld  - Bandje Speciaal

Author

Op het Ulenhofcollege wordt licht en geluid geregeld door een actieve groep leerlingen, de Crew. Ze hadden een lijst met wensen voor nieuwe apparatuur opgesteld en T3 Live heeft ons snel van uitstekend advies en een passend voorstel voorzien. Een prettige partij om mee samen te werken!

Eelco Klaassen  - Ulenhofcollege

Author

Onze pronkzittingen staan in de wijde regio bekend om het showelement waarbij professioneel licht en geluid een voorwaarde is. T3 Live levert dit al jaren op hoog niveau en we hopen nog vele jaren met hen samen te werken!

Elmer van Kasteel  - CV d'Olde Waskupen

Author

T3 is al jarenlang onze partner tijdens het jaarlijks Oktoberfest in Zeddam. Snel schakelen tussen een blaaskapel van 25 man met richtmicrofoons en vervolgens een 10-koppige band met blaas- en slagwerk is voor T3 geen enkel probleem. Efficiënt, flexibel, professioneel: gedegen vaklui!

Remco Bod  - Voorzitter Stichting de Feesttent