0314-365666

professionals in licht, beeld en geluid

Hier komt de geschiedenis van T3 Live te staan

Ons Team

Vaak worden wij gezien als "de mannen van de techniek". En hoewel technische kennis absoluut belangrijk is, gaat het wat ons betreft vooral om de communicatie met u als klant. Wij zijn dagelijks in de weer om opdrachtgevers optimaal te ondersteunen en het beste eruit te halen. Dat vinden we leuk!

Michel Huizing

Technische Dienst

Michel is de technische man die grotendeels achter de schermen werkt. Hij voert reparaties uit, maakt custom bekabeling en zo af en toe helpt hij op locatie met de audio-infrastructuur. Een man met 2 rechterhanden.

Pim Heutink

Eigenaar - Geluidstechnicus

Sinds 2001 actief als muzikant en geluidstechnicus in zowel studio- als livesettings. Pim is binnen T3 Live verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding, het projectmanagement en de administratie. Daarnaast mag hij graag zijn ervaring gebruiken bij het uitdenken van (complexe) AV-installaties.

Mart Rissewijck

Lichttechnicus

Door zijn creativiteit en technische nieuwsgierigheid weet Mart menig opdrachtgever te verbazen met zijn sfeervolle en indrukwekkende lichtontwerpen. Naast licht houdt Mart zich ook bezig met de logistieke organisatie